Per la porta granResum de La Veu del País Valencià amb vídeos de la Festa per la Cultura

La Veu del País Valencià va fer una gran desplegament informatiu per a cobrir la Festa per la Cultura celebrada aquest dissabte a la Plaça de Bous de València. A banda de la retransmissió en directe que La Veu els va oferir en exclusiva, ací vos deixem amb vídeos sobre les actuacions d’artistes i cantants on destaca l’actuació d’Al Tall, Lluís Llach o Aspencat entre altres.

Un acte que va reunir deu mil persones i més de cinquanta grups i cantants, després de 16 anys de censura i prohibicions.

L’ ‘Homenatge a València’ ha comptat amb moments per a la memòria de Guillem Agulló i Miquel Grau, així com per a la diputada al Parlament i expresidenta d’Òmnium Cultural Muriel Casals, recentment desapareguda. Ha estat, en paraules dels organitzadors, la recuperació d’un espai públic per reconèixer aquells que han mantingut encesa la flama de la llengua i la cultura durant 20 anys.

MÉS A LA VEU DEL PAÍS VALENCIÀAmb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació