Joves d’ACPV presenten la Trobada Jove



Un cap de setmana a Xàtiva de debats, tallers, cursos, visites culturals i moments de festa. El programa contempla un taller d’assertivitat lingúística, una xerrada-debat sobre les claus que expliquen la societat valenciana i ens poden ajudar a treballar-hi, un taller sobre el model d’organització juvenil que demana el segle XXI, una aproximació a l’Europa de les nacions, un taller pràctic sobre oratòria que demanarà la participació de tots els assistents, i una visita cultural a Xàtiva, a més de moments lúdics i de convivència com un trivial temàtic. 

 

Joves d’ACPV és l’organització de joves d’ACPV. Amb aquesta Trobada fa un pas més en la seua consolidació, estructuració i creixement. Nascuda al calor de les multitudinàries mobilitzacions del 25 d’abril, el passat 23 d’abril va mobilitzar un centenar de joves com a voluntaris en l’organització de l’acte d’ACPV a la plaça de bous, i durant el 2016 ha fet diverses jornades de debat que han omplert les sales i el hall de l’edifici Octubre, a València, amb xerrades, debats i concerts, sobre la relació dels joves amb la política i les institucions, la cultura i la creació vista des de la perspectiva dels valors emergents i de les inquietuds juvenils, o les iniciatives que en l’àmbit de la llengua tenen com a protagonistes els joves. 

Amb aquesta Trobada Joves d’ACPV vol consolidar la seua estructura de treball i direcció, que compta amb una Permanent autònoma, la qual tria un dels seus membres com a representant de Joves en la Junta Directiva d’ACPV (actualment aquesta és Maria Deltell), i donar un nou impuls a una associació que creix i que té l’objectiu d’estendre els valors de país i progrés entre els joves valencians.

Més informació – PROGRAMA

Contacte i inscripcions a joves@joves.acpv


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de