El Correllengua 2016 recorre GandiaEl dissabte 24 de setembre va tenir lloc a Gandia l’acte central del Correllengua de la Safor-Valldigna, organitzat per la junta comarcal d’ACPV. Una cercavila va eixir de l’edifici on ACPV té la seua seu comarcal, i va recórrer el centre de la ciutat, amb l’acompanyat del Grup de Danses Roda i Volta i les muixerangues, que van fer diverses actuacions durant el recorregut.

La cercavila l’obrien Antònia Paredes, Josepa Costa, Elisa Faus i Aureli Mansanet, en representació d’ACPV de la Safor-Valldigna, i Toni Gisbert, secretari de la nostra entitat. A continuació, Joan Muñoz i Alícia Izquierdo, regidors de l’Ajuntament de Gandia de Cultura i Polítiques Econòmiques i Innovació, respectivament, acompanyaven la marxa.

 

El manifest va ser llegir per Pluja Teatre, i posteriorment va tenir lloc un sopar popular a l’aire lliure i un concert.


Etiquetes: correllengua correllengua 2016 Isabel de Villena Ramon Llull

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de