Una sala d’actes a vessar per a parlar de l’actualitat valenciana



Acció Cultural del País Valencià (ACPV) va presentar ahir, dilluns 3 d’octubre, el llibre “El despertar valencià”, del periodista Víctor Maceda. L’acte, que deixà xicoteta la sala d’actes de la seu d’ACPV (l’Octubre Centre de Cultura Contemporània), va esdevenir un balanç del canvi polític al País Valencià i de l’actualitat, amb les interessants aportacions del president i la vicepresidenta valencians i del director adjunt de La Vanguardia.

 

Gemma Pasqual, vicepresidenta d’ACPV, va ser l’encarregada de donar la benvinguda als assistents al debat i presentar l’acte. Entre els assistents, destacaven la consellera Elena Cebrian, els síndics dels grups parlamentaris del PSOE (Manolo Mata), Compromís (Fran Ferri i Mònica Àlvaro), Podem (Antoni Montiel) i Ciudadanos (Alexis Marí), una representació de la Junta Directiva d’ACPV (Eliseu Climent, Juli Peretó i Toni Gisbert), els diputats de Podem Antonio Estañ i Cesar Jimenez, Luis Lozano (UGT), Candi Barroso (CCOO), i els polítics Ignacio Blanco, Josep Moreno i Clara Tirado.

Foto: d’esquerra a dreta, Enric Jualiana (director adjunt de La Vanguardia), Mónica Oltra (vicepresidenta del Govern valencià), Ximo Puig (president del Govern valencià), Víctor Maceda (periodista i autor del llibre), Gemma Pasqual (vicepresidenta d’Acció Cultural del País Valencià) i Josep Lluch (editor).


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de