Ens ha deixat Conxa Rovira, sòcia d’ACPV i amigaL’escriptora i professora de Llengua i Literatura de l’IES Arabista Ribera de Carcaixent (la Ribera Alta), Conxa Rovira (Carcaixent, 1952), ha faltat. Rovira era sòcia d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i col·laboradora de l’entitat.

A més, s’havia distingit pel seu actiu compromís amb la llengua i la cultura, i el seu treball en l’àmbit de l’ensenyament. Va col·laborador amb Alfred Aranda en l’elaboració de materials didàctics publicats per Bromera, Anaya i Tàndem. L’any 2013 va guanyar el 20è Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida, amb Pecatta minuta (Bromera, 2014). En l’àmbit educatiu havia estat guardonada amb el Baldiri i Reixach. 

 

 


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació