Acció Cultural participa en la cloenda del Festival Cinema Ciutadà Compromés 2016



Toni Gisbert, secretari d’ACPV (que és associació col·laboradora del Festival) lliurarà un dels guardons

Avui, dimecres 23, tindrà lloc l’acte de cloenda del Festival Cinema Ciutadà Compromés 2016, organitzat per ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació), a la ciutat de València, al Teatre Micalet, a les 19h.

 

En l’acte, es lliuraran els guardons als audiovisuals premiats, i ACICOM presentarà el catàleg d’audiovisuals valencians que posa a disposició de la societat civil per projectar en associacions de veïns, cases de cultura, centres cívics, casals, etc…, i lliurarà un exemplar en paper del catàlleg editat a totes i cadascuna d eles entitats organitzadores i a les productores que han concursat.

També es farà l’estrena d’un audiovisual dirigit per Carles López Cerezuela, dirigit i interpretat per persones associades a ACICOM, titulat “40 anys donant canya”, com a homenatge i aportació a l’Any Tio Canya. Es tracta d’un fake o fals reportatge sobre la vida del Tio Canya.

Toni Gisbert, secretari d’ACPV, assistirà a l’acte en representació de l’entitat, i lliurarà un dels guardons de la nit, com a expressió del compromís d’ACPV amb l’audiovisual valencià i en suport a la important tasca d’ACICOM en aquest àmbit.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de