El Sopar Estellés va omplir el hall de l’Octubre


ValenciaAEstelles-2016 FotoPRATSiCAMPS_6

El divendres 18 de novembre el hall de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC) es va omplir de poesia, música i festa per celebrar el Sopar Estellés a la ciutat de València.

L’actriu Pilar Almeria va ser l’encarregada de conduir l’acte, que va començar amb una lectura col·lectiva de l’emblemàtic poema “Assumiràs la veu d’un poble” per part dels representants de les associacions convocants (Acció Cultural del País Valencià -ACPV-, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana -AELC-, la Societat Coral El Micalet i Ca Revolta), el síndic del Grup Parlamentari de Podem (Antonio Montiel) i l’alcalde de València (Joan Ribó).

A continuació, Pau Alabajos va interpretar algunes de les seues cançons, acompanyades de versions d’altres com “Al vent”, en un breu però intens recital, del qual va fer partícep tot el públic assistent.

La Coral Mestre Giner de la Societat Coral El Micalet va cantar algunes peces, com “Homenatge a Teresa”, esdevenint una actuació molt emotiva.

I aleshores començà la lectura de poemes d’Estellés -i de poemes dedicats a Estellés- per part dels participants que així ho desitjaven, de manera que el sopar es convertí en una festa de la poesia, una celebració de la cultura i una reivindicació col·lectiva del poeta de Burjassot.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de