ACPV participa en l’assemblea de la Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon LlullEl dissabte 26 de novembre va tenir lloc a Alzira una assemblea de la Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull. Després d’unes paraules inicials del president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) Ramon Ferrer –institució que col·labora amb l’Institut Ramon Llull mitjançant la dotació de beques per joves valencians per a lectorats de filologia catalana a l’estranger-, es va produir l’elecció del nou president de la Xarxa, que a partir d’ara serà l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez. 

 

En l’assemblea, van prendre la paraula Gemma Pasqual i Toni Gisbert, vicepresidenta i secretari d’ACPV respectívament, per a expressar el suport de la nostra entitat a la tasca de la Xarxa de Ciutats Valencianes, i per encoratjar la seua col·laboració amb l’Institut Ramon Llull, així com per felicitar el nou president.

Els representants municipals presents, de les ciutats valencianes que ja formen part de la Xarxa, es van comprometre a ampliar el nombre d’ajuntaments que en formen part, així com donar suport a la cultura, a la possibilitat que els joves valencians puguen accedir a beques i a places de lectorat de filologia catalana en universitats de tot el món, així com a animar la integració del Govern valencià en l’Institut Ramon Llull.

Manifest aprovat en l’assemblea de la Xarxa de Ciutats Valencianes


Etiquetes: ACPV Drets lingüístics Erasmus + igualtat lingüística política lingüística Territorial Languages as a Employability Tool for Adult people Xarxa Ramon Llull

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació