El president d’ACPV, Joan F. Mira, rep la medalla de la Universitat de València



L’acte acadèmic tindrà lloc demà matí al Paranimf de la Universitat

Demà, dijous 1 de desembre, la Universitat de València farà l’Acte Acadèmic de Lliurament de la Medalla de la Universitat al president d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Joan F. Mira, professor doctor, escriptor i activista cultural de reconegut prestigi i llarg i distingit currículum. Mira ha rebut, a més, diverses distincions, entre les quals cal destacar la Creu de Sant Jordi, el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, la Medalla d’Or de la Ciutat de Florència, el Premio Nacional de Traducción o el Premi de les Lletres Valencianes. 

 

L’acte tindrà lloc al Paranimf de la Universitat, a l’edifici històric, al carrer Universitat, a les 11 hores del matí. Una ampla representació de la Junta Directiva d’ACPV acompanyarà el nostre president en l’acte. 

ACPV felicita públicament el president Mira per la nova distinció, i mostra la seua alegria per aquest merescut reconeixement institucional i acadèmic a un dels més importants representants contemporanis de la nostra llengua i cultura, i convida tots els valencians a sumar-se a l’homenatge.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de