La Junta Directiva d’ACPV acompanya el president Mira en l’acte de Lliurament de la Medalla de la Universitat de ValènciaAvui ha tingut lloc l’Acte Acadèmic de Lliurament de la Medalla de la Universitat de València a Joan Francesc Mira, professor doctor, antropòleg, escriptor i president d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV).

 

L’acte solemne ha tingut lloc al Paranimf de la Universitat, presidit pels rectors de les universitats de València i Jaume I de Castelló de la Plana (en la qual ha Mira ha exercit com a professor durant molts anys), el secretari autonòmic de Cultura de la Generalitat valenciana, i el vicerector de Cultura de la Universitat de València.

A l’acte ha assistit una delegació de la Junta Directiva d’ACPV, formada per Ferran Suay, Juli Peretó, Tomàs Llopis i Toni Gisbert.

També eren presents nombroses autoritats institucionals i acadèmiques, i representants de sindicats i entitats. Aquest acte implica un reconeixement més de la societat valenciana a un dels principals representants de la cultura valenciana actual i del compromís cívic i associatiu amb la llengua, després d’haver rebut el passat 9 d’octubre el Premi de les Lletres Valencianes de la Generalitat.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de