Comença el cicle de conferències “Premis Nobel de 2016”



L’Espai Ciència acull el Cicle de Conferències Premis Nobel 2016, amb la participació d’especialistes en Economia, Física, Química, Medicina i Literatura, durant aquest mes de gener, per a analitzar les contribucions a la ciència de les persones distingides amb aquests prestigiosos guardons l’any 2016. Les ponències són totes a les 19 hores, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, i es realitzaran els dies 16, 18, 23, 25 i 31.

 

Avui dilluns 16, Gonzalo Olcina, en la seua intervenció, Propietaris, alts executius i treballadors: contractes i institucions, explicarà l’aportació d’Oliver Hart i de Bengt Holström, distingits amb el Nobel d’Economia l’any passat, per les seues contribucions a la teoria del contracte.

Vicent Vento, de l’Institut de Física Corspuscular de la Universitat de València-CSIC, pronunciarà la conferència Vòrtex d’Espín, dimecres 18 de gener, sobre el paper de David J. Thouless, Duncan M. Haldane i J. Michael Kosterlitz, distingits amb el guardó en Física, “pels seus descobriments teòrics de les transicions de fase topològiques i fases topològiques de la matèria”, segons la Reial Acadèmia Sueca de Ciències.

Més informacióPrograma


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de