Acció Cultural presenta l’Escola d’animació



L’objectiu de l’Escola és oferir un espai de formació en animació i oci de qualitat, laic i en valencià

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha creat una Escola d’Animació que ja compta amb el reconeixement legal i l’acreditació de l’Institut Valencià de la Joventut-IVAJ.

L’Escola d’Animació d’Acció Cultural del País Valencià, som una escola oficial d’animació juvenil que planteja la formació, d’acord amb els objectius d’Acció Cultural del País Valencià.

 

Els nostres principis com a Escola són:

a- Una metodologia crítica, moderna i reflexiva, que tinga present les aportacions més innovadores i actuals en l’àmbit

b- L’objectiu de formar tècnics en la matèria amb coneixements teòrics i pràctics, recursos i capacitats per a oferir serveis de qualitat i amb garanties

c- Una formació orientada a l’estima a la terra i al respecte al nostre patrimoni cultural, i arrelada en el nostre entorn social i mediambiental

d- La concepció de l’educació respectuosa i equitativa com a eina de transformació social

e- El desenvolupament integral de la persona

f- La facilitació de recursos per a la cooperació, la participació i l’empoderament ciutadà

L’Escola d’Animació inicia el seu treball amb una primera oferta formativa de cursos. Concretament, l’Escola ofertarà el curs de Monitor d’Activitats de Temps Lliure Infantil i Juvenil (MATL), en dues modalitats, per tal de facilitar la flexibilitat horària: un curs amb sessions entre setmana (dilluns i dimecres), i un altre amb sessions de cap de setmana (dissabte). La formació teòrica serà entre febrer i abril, i a continuació s’oferirà un període de pràctiques en entitats vinculades a ACPV.

El període d’inscripció als cursos s’obrirà el 30 de gener i finalitzarà el 15 de febrer de 2017. La inscripció es formalitzarà a través de la plataforma web de l’Escola d’Animació https://acpv.cat/animacio/ , on es pot trobar més informació sobre l’Escola i els cursos.

Més endavant, l’Escola té previst ofertar també el Curs de Formador/a d’Animadors i el de Director/a d’Activitats de Temps Lliure infantil i juvenil (DATL).

 


Etiquetes: ACPV animació juvenil Drets lingüístics Erasmus + escola d'animació igualtat igualtat lingüística joves Joves d'ACPV Territorial Languages as a Employability Tool for Adult people

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de