ACPV participa en la presentació de l’Informe sobre l’estat de la cultura en l’Estat espanyol



El dimarts 12 de juny va tenir lloc la presentació a València de l’Informe sobre l’estat de la cultura a l’Estat espanyol 2017, de la Fundació Alternativas, a València. L’acte fou organitzat per Acicom (Associació Ciutadania i Comunicació), i comptà amb la participació de Toni Gisbert, secretari d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV), en representació de l’entitat, i en el context de la política d’ACPV de teixir aliances i complicitats en favor de la cultura i de polítiques del seu foment. 

Abans de l’acte, tingué lloc un dinar privat, en el que vam poder debatre amb els autors de l’Informe (Enrique Bustamante, Patrícia Corredor i Inmaculada Ballesteros) i altres representants del món de la cultura, sobretot en allò referent a la cultura produïda en les llengües no castellanes de l’estat, i de la necessitat del reconeixement de la realitat plurilingüística i pluricultural de l’Estat. 

Posteriorment, tingué lloc l’acte de presentació de l’Informe, en el qual també va ser present Carmen Amoraga, directora general de Cultura del Govern valencià, a més de representats d’altres institucions, associacions i entitats.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de