Presentació del Correllengua 2017 a Vila-realDimarts 12 de setembre ha tingut lloc a Vila-real una roda de premsa per presentar el Correllengua 2017, que se celebrarà en aquesta ciutat els dies 27, 28 i 29 d’aquest mes. En l’acte han intervingut el regidor de Normalització Lingüística, Santi Cortells, el delegat a Castelló d’Acció Cultural, Antoni Royo; i el representant del grup Xarxa Teatre, Leandre Escamilla.

 

Durant els tres dies esmentats, la Flama del Correllengua visitarà les 15 escoles de Primària de Vila-real, acompanyada del grup Xarxa Teatre, que representarà l’obreta “La Dona del Sac i la Bruixa Marruixa” per al públic infantil. La Flama visitarà els col.legis Bisbe Pont, José Soriano, Botànic Calduch, Angelina Abad i Gimeno Baron (dia 27), Escultor Ortells, Cervantes, Pius XII, Pasqual Nàcher i Consolació (dia 28) i Carmelites, Fundació Flors, La Panderola, Carles Sarthou i Concepció Arenal (dia 29).

A la vesprada del dia 29, a més, tindrà lloc el Correllengua cívic, que eixirà a les 19 hores de la plaça Bayarri, acompanyat de la Colla Gegantera de Vila-real, la colla de dolçainers i tabaleters El Trull i l’espectacle d’animació de Xarxa Teatre. En arribar a la plaça Major, llegirà el Manifest del Correllengua el regidor de Normalització, Santi Cortells, i a continuació tindrà lloc un concert acústic a càrrec de Mireia Vives i Borja Penalba.


Etiquetes: correllengua correllengua 2017 Erasmus + igualtat igualtat lingüística política lingüística Territorial Languages as a Employability Tool for Adult people Vila-real

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de