Acció Cultural del País Valencià denuncia la intervenció de les institucions catalanesAvui concentració a les 20h davant de la Delegació de Govern espanyol a València, Alacant, Castelló, Alcoi i Elx

València – Carrer Colón, 60
Alacant – Plaça Muntanyeta, 6
Castelló – Plaça Maria Agustina, 6
Alcoi – Davant de l’Ajuntament 
Elx – Plaça de Baix

 

Avui, dimecres 20 de setembre, tindrà lloc una concentració davant la Delegació del Govern espanyol a València, a les 20 hores, per denunciar la intervenció de les institucions catalanes per part del Govern espanyol. Acció Cultural del País Valencià (ACPV) observa amb creixent alarma l’autoritarisme creixent del Govern espanyol, i entén que és la nostra obligació denunciar una deriva que pot acabar significant una gravíssima erosió de la democràcia.

Acció Cultural del País Valencià (ACPV), a més, ha convocat una roda de premsa demà dijous 21 de setembre a les 12,30h a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània per a fer públic el pronunciament de l’entitat davant aquests fets.

 


Etiquetes: ACPV Catalunya democràcia Erasmus + Territorial Languages as a Employability Tool for Adult people

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de