Acció Cultural exigeix al Govern espanyol que ature la repressió a CatalunyaL’entitat demana respecte a les institucions i càrrecs electes de Catalunya

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha assistit amb alarma i preocupació a l’operació repressiva protagonitzada avui pel Govern espanyol a Catalunya, amb una exhibició de força absolutament desproporcionada i impròpia d’un estat democràtic, destinada exclusivament a intentar provocar la por entre els càrrecs institucionals i els funcionaris catalans, amb detencions arbitràries i una posada en escena més pròpia de Turquia que d’un estat membre de la Unió Europea.

 

L’arbitrarietat i desproporció del desplegament policíac i l’antidemocràtica agressió a les institucions catalanes ha provocat una condemna social, sindical i política immediata i absolutament majoritària, i una major unió de les forces democràtiques. Cal recordar que fins i tot el Congrés espanyol s’ha negat a donar suport a la política del Govern espanyol del PP a Catalunya.

Davant la gravetat dels fets, Acció Cultural del País Valencià ha cridat als seus socis i amics a concentrar-se avui a les 20 hores a València, Castelló i Alacant davant les respectives seus de la Delegació del Govern espanyol, i a AlcoI, Elx I Pedreguer davant els seus ajuntaments, com a expressió pública de la nostra més absoluta condemna de l’actuació del Govern espanyol.

Demà, dijous 21 de setembre, Acció Cultural del País Valencià farà un pronunciament públic en roda de premsa, a les 12,30 h en l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (València, C/ Sant Ferran, 12).


Etiquetes: ACPV democràcia Erasmus + Òmnium Territorial Languages as a Employability Tool for Adult people

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de