València omple els carrer per a exigir un finançament justEl secretari d’ACPV representa la nostra entitat en la pancarta de capçalera i en l’acte final

Acció Cultural va ser una de les entitats promotores d’una manifestació històrica

El dissabte 18 de novembre desenes de milers de persones vam omplir els carrers de la ciutat de València, en resposta a la convocatòria de manifestació unitària per a exigir al Govern espanyol un finançament just. La resposta va superar les millors expectatives, fent evident que la conscienciació de discriminació del poble valencià no fa sinó augmentar i, conseqüentment, també el crit de ja n’hi ha prou de discriminar el nostre poble.

El passat 25 d’Abril Acció Cultural del País Valencià (ACPV) va aplegar sindicats i partits sota el lema “Per un finançament just”. Ara, s’han sumat al mateix lema els representants empresarials (Confederació Empresarial Valenciana i Cambra de Comerç), les universitats, el sindicat CSIF, i Ciudadanos (a més dels sindicats UGT, CCOO i Intersindical, i els partits PSOE, Compromís, Podem, EUPV i ERPV, que ja es van sumar a la convocatòria d’Acció Cultural del 25 d’abril).

D’aquesta manera, evidenciem la capacitat de sumar gent que pensa de forma diferent de molts temes, però que posa per davant allò que ens unifica: el maltracte que patim els valencians per part del Govern espanyol. I la generositat que significa aparcar els partidismes i els interessos particulars en benefici de l’interés del poble valencià, ha estat entès positivament per la ciutadania, que ha respost massivament a la crida.

Ara, ja no hi ha excuses: qui no vulga sumar-se, és perquè no defensa els interessos del poble valencià.

Per això, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) es felicita en veure com una reivindicació que vam iniciar en solitari fa anys ha anat a poc a poc sumant suports col·lectius i individuals, de manera que ja podem dir que és una reivindicació que comparteix la grandíssima majoria del poble valencià. Ara, cal continuar sumant suports i, sobretot, denunciant la discriminació que patim, fins aconseguir un finançament realment just. I en això Acció Cultural continuarà treballant, de manera activa i generosa. Perquè ens hi juguem el futur.
Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de