València acull la VI Trobada Internacional de Professorat i Estudiants de Llengua a l’Estranger (TIEPECE)78 professors i estudiants de català de 28 universitats europees visiten, del 4 al 8 d’abril, l’Ajuntament, la Generalitat, l’AVL i ACPV

Des d’avui, dimecres 4 d’abril, fins al diumenge dia 8, té lloc a València la Trobada Internacional de Professorat i Estudiants de Llengua a l’Estranger (6a TIPECE 2018). En la trobada participen 78 professors i estudiants de català de 14 nacionalitats diferents i de 28 universitats a tota Europa.

 

Durant la seua estada a València, professors i estudiants realitzaran diverses visites institucionals i activitats relacionades amb la llengua, així com també de caràcter lúdic. També visitaran l’edifici Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC), seu central d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV), entitat col·laboradora de la Trobada, on tindran lloc diferents activitats (tallers de llengua i cultura), i els visitants tindran també l’oportunitat de conèixer el nostre Centre Carles Salvador, un programa d’ACPV capdavanter en l’ensenyament de llengua adreçat a adults, amb un notable èxit, com confirma la demanda dels seus cursos i el prestigi acumulat després de més de 40 anys d’experiència i professionalitat.

Programa complet de la Trobada – PDF


Etiquetes: ACPV Erasmus + estudiants Joves d'ACPV llengua Octubre CCC professorat Territorial Languages as a Employability Tool for Adult people TIEPECE

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de