El President Ximo Puig rep la Junta Directiva d’Acció CulturalAhir, dilluns 3, una delegació de la Junta Directiva d’ACPV va acudir a una reunió de treball amb el president de la Generalitat en la qual va informar el president del treball de l’entitat durant els últims anys

La reunió va servir per a compartir anàlisis sobre la situació actual, tractar dels objectius pendents en l’àmbit de la llengua, la cultura i l’autogovern, i enfocar en positiu el començament de curs

El president de la Generalitat valenciana va rebre ahir, dilluns 3 de setembre, una delegació de la Junta Directiva d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) formada per:

-Joan F. Mira, president;

-Ferran Suay, vicepresident;

-Toni Gisbert, secretari;

-Tomàs Llopis, vicesecretari;

-i Anna Gascon, vocal.

Durant la trobada es va informar el president Puig sobre la composició de la nova Junta Directiva d’ACPV i sobre la tasca feta per l’entitat els darrers anys a favor de la renovació generacional, la paritat en els òrgans de govern, la implementació d’un pla de reducció de despesa fixa com també d’augment d’ingressos propis, que està tenint molt bons resultats. També es va parlar sobre l’aprovació d’iniciatives de transparència i participació, i el disseny d’un programa d’objectius referents a la millora de la situació de la llengua, la cultura i l’autogovern, tenint present el nou cicle polític i que ha de procurar assolir fites concretes en aquesta direcció.

A més, el president i la representació de l’entitat van compartir punts de vista i informació amb la vista posada en el nou curs que ara comença i el context polític i social. En aquest sentit, van fer balanç del que s’ha pogut avançar durant aquesta legislatura en els àmbits de llengua, cultura i autogovern, i també van tractar els punts pendents d’execució (com ara la competència lingüística per a l’accés a la funció pública o l’execució de l’acord de reciprocitat Àpunt-TV3 i Catalunya Ràdio).

Així mateix, durant la reunió també es van abordar alguns dels possibles objectius de la següent legislatura.

La reunió de treball ha estat valorada molt positivament per totes dues parts, i permet iniciar el curs amb unes expectatives bones.


Etiquetes: ACPV Erasmus + Generalitat Valenciana igualtat igualtat lingüística política lingüística President Territorial Languages as a Employability Tool for Adult people Ximo Puig

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de