Castelló també aposta per la igualtat lingüísticaEl dimecres 3 d’octubre ACPV va organitzar un acte a Castelló de la Plana, amb el suport de les 5 universitats públiques valencianes, per a presentar el Manifest per la Igualtat que vam presentar el passat 26 de juny a València. En l’acte van intervenir Joan F. Mira, president d’ACPV; Pilar Safont, vicerectora de Promoció Lingüística i Igualtat de la UJI; Isabel Vàzquez, vicerectora d’Estudis i Política Lingüística de la UV; i Toni Gisbert, secretari d’ACPV.

 

En el Manifest, ACPV i les universitats valencianes reclamem al Govern valencià i a la majoria parlamentària que li dóna suport que aprove la inclusió en la llei de la necessitat d’acreditar la competència lingüística en les dues llengües oficials per a poder accedir a la funció pública (per a posar fi a la discriminació davant l’administració per raó de llengua), que execute la reciprocitat entre TV3 i À Punt, i que impulse efectivament la col·laboració cultural amb Catalunya i les Illes Balears, tots tres compromisos pendents de realització.

L’acte forma part de la campanya “Per la igualtat lingüística” que porta a  terme ACPV.


Etiquetes: ACPV Castelló Erasmus + igualtat igualtat lingüística política lingüística Territorial Languages as a Employability Tool for Adult people Universitat

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de