Joves d’ACPV comença les II Jornades per la Inclusió“Cultura i inclusió” és un programa dissenyat per Joves d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) que aborda la pluralitat i la diversitat lingüística, cultural, d’origen, religiosa, de condició sexual… de les nostres societats com un valor positiu, i que vol analitzar l’emergència d’actituds d’intolerància i discriminació i, sobretot, els criteris d’actuació enfront d’elles. 

En un primer cicle ens vam aproximar al coneixement de la situació, i ara pretenem definir bones pràctiques i propostes positives, tant des de l’associacionisme com des de les institucions. Perquè ens juguem la societat del futur.

La primera jornada va tenir lloc el dimecres 21 de novembre. Pel matí vam fer un taller adreçat a estudiants de Secundària i Batxiller per a conscienciar-los, de manera participativa, sobre la realitat de la diversitat i la riquesa que aquesta significa, començant pel fet de tenir una llengua i cultura pròpies que ens permet construir un espai comú públic. Per la vesprada, una taula rodona va abordar l’objectiu de fixar “Propostes per a una societat inclusiva: un diàleg entre associacions i institucions”, amb la participació de:

Christian Ramon, Lambda

Mariam Barouni, presidenta del Centre Cultural Islàmic de València

Lluna Arias, regidora de Benestar Social i políques d’Igualtat a l’Ajuntament de Burjassot

José de Lamo, director general de l’Agència Valenciana d’Igualtat en la Diversitat

Maria Deltell, Joves d’ACPV

 

GALERIA D’IMATGES

CulturaInclusio2_FotoPRATSiCAMPS (2)g


Etiquetes: Cultura i inclusió Erasmus + joves Joves d'Acció Joves d'ACPV Territorial Languages as a Employability Tool for Adult people

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de