El Casal Jaume I Pedreguer acomiada el primer mes de l’any en un cap de setmana d’actes amb la natura i la poesia de protagonistes.El Casal Cultural Jaume I Pedreguer clausura la programació de gener amb un cap de setmana d’actes. Els actes van començar el divendres 25 de gener amb Joan Sala Bernabeu, president de la Junta Rectora del Parc Natural del Montgó, que va mostrar en una interessant xerrada sobre el nostre ric ecosistema amb la xerrada “El Parc Natural del Montgó – Flora i fauna”.

Una conferència on a més de tota la informació al respecte de les especies que conviuen amb nosaltres, va mostrar multituds de fotografies que el mateix Joan ha anat realitzant durant tot el període de temps en el que ha estat incubant una gran passió per la nostra naturalesa i que demostra amb el seu entusiasme.

 

El dissabte 26 de gener la gran protagonista va ser la poesia en l’espectacle poètic musical “Desvetllant poemes”, una poesis encara més protagonista quan ve engalanada amb la veu de la gran Núria Feliu amb la qual vam tenir el plaer de comptar i va col·laborar amb nosaltres des d’un primer moment per dur a terme i portar al nostre poble aquest acte.

Un recital de poesia compost per poemes escrits per dones que eleven la bellesa dels seus escrits amb el poder de la crítica contra la societat que desitgem que canviï per una vida més igualitària i saludable. Núria va estar acompanyada per Àlex Velázquez al piano en un acte on el nombrós públic ple al Casal.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació