Omplim el hall de l’Octubre en la presentació de la col·lecció d’assaigs de MiraEl dimecres 30 de gener va tenir lloc l’acte de presentació de la col·lecció d’assaigs “El cercle màgic. Assaigs sobre cultura, pobles i nacions (1973-2008)”, editat per la Institució Alfons El Magnànim, en el hall de la nostra seu central, l’edifici Octubre, que es va omplir d’un públic nombrós i interessat.

Toni Gisbert, secretari d’ACPV, va donar la benvinguda als assistents, i Vicent Flor, director de la Institució, va dir unes paraules introductòries al llibre. Però foren Josepa Cucó (catedràtica d’Antropologia Social de la Universitat de València) i Teresa Vicente (professora d’Antropologia de la mateixa Universitat i coordinadora del llibre) les ponents de l’acte, que tancà les paraules de l’autor i president d’ACPV, Joan F. Mira. Entre el nombrós públic, hi havia el president de les Corts Valencianes, Enric Morera, i el president de l’AVL, Ramon Ferrer, i Ferran Suay i Tomàs Llopis de la Junta Directiva d’ACPV.

El llibre és una col·lecció d’assaigs breus que resumeixen l’evolució de l’autor en la seua aproximació als temes de la cultura i les nacions.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de