Terceres Jornades de Joves d’ACPV sobre Cultura i inclusióEls dies 13, 14 i 15 de febrer han tingut unes jornades organitzades per Joves d’ACPV titulades “Cultura i Inclusió” que han contemplat tallers, reunions i debats. En total, al voltant de 200 joves han participat en el conjunt de les jornades. Els tallers adreçats als més joves han comptat amb la participació del grup de música en valencià Atupa, i les taules amb la dels responsables polítics electes (Isabel Lozano, regidora de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de València; Carme Murillo, regidora de Memòria Històrica de Massamagrell; Antoni Llorente, primer tinent d’alcalde de la Vall d’Uixò) i acadèmics (Vicent Flor, director de l’Institut Alfons el Magnànim de la Diputació de València; Sandra Obiol, professora de Sociologia de la Universitat de València) i el periodista Joan Canterero.

 

L’objectiu era analitzar la nova extrema dreta, debatre les respostes més eficaces per a combatre-la, i sobretot promoure el paper de la cultura com a factor d’inclusió enfront de les discriminacions. Perquè més enllà dels contextos socioeconòmics, que evidentment tenen el seu pes, no podem oblidar la importància dels valors a l’hora de conformar una societat.

La valoració no pot ser més positiva, ja que la participació ha superat, en el seu conjunt, les millors expectatives, i tant els tallers, com les reunions i les taules han estat molt dinàmiques i atractives per als joves, ajudant alhora a consolidar l’organització Joves d’ACPV i a donar-li visibilitat.


Etiquetes: Cultura i inclusió Erasmus + joves Joves d'Acció Joves d'ACPV Territorial Languages as a Employability Tool for Adult people

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de