L’Octubre acollirà el Lliurament de la Lletra Lila a Pepa GuardiolaEl lliurament de la Lletra Lila tindrà lloc dimecres 13 de març, a les 20h, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València.

L’acte serà presentat per Maria Carme Arnau i Orts. També hi participaran Carme Miquel i Dolors Pedrós, amb una glossa i un repàs a la trajectòria de l’escriptora. El grup Carraixet hi farà una intervenció. L’acte finalitzarà amb un sopar literari, pel qual cal reservar abans del 10 de març (18€ per persona) a [email protected].

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià i de la llibreria Fan Set, i amb el patrocini de la Institució de les Lletres Catalanes.

Amb la Lletra Lila es vol contribuir a visibilitzar la trajectòria cívica i artística de dones especialment rellevants en l’àmbit de la cultura i la llengua, i alhora enriquir una diada reivindicativa com el 8 de març des d’una perspectiva literària. La Lletra Lila és una iniciativa de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana iniciada l’any 2016, i que fins ara ha reconegut l’obra i la trajectòria de la poeta i traductora Encarna Sant-Celoni (2016), d’Isabel Robles (2017), professora, poeta, traductora i crítica literària, i de Mercé Viana (2018), pedagoga i escriptora.

Pepa Guardiola

Nascuda a Xàbia el 1953. És una escriptora reconeguda en l’àmbit de la narrativa contemporània valenciana. Ha publicat nombrosos contes i novel·les tant per a adults com per a joves i infants. Mestra de primària durant 39 anys, ha participat en diferents projectes educatius com la promoció de les biblioteques escolars, els Plans Lectors i les TIC a l’aula. Els seus llibres han rebut diversos reconeixements. Participa activament en el moviment feminista i contra la violència de gènere des de la Xarxa de Dones de la Marina Alta.


Etiquetes: dones literatura lletra lila premis

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de