El Casal Cultural Jaume I Pedreguer acull el cicle de conferències sobre l’Igualtat “Qüestions de gènere 2019”Durant el mes de març s’ha celebrat en Pedreguer el “Mes per la Igualtat”. Un mes amb una programació dedicada a actes amb compromesos en la educació i normalització igualitària. Entre tots actes actes programats, el Casal a albergat les xerrades que han conformat el cicle de conferències “Qüestions de gènere 2019”, que en aquesta segona edició ha estat organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Pedreguer, la Comissió d’Igualtat de l’Ajuntament de Pedreguer i el Casal Cultural Jaume I Pedreguer.

Teresa Empar Aguado Bloise destacada figura dins del moviment feminista

Teresa Empar Aguado Bloise va començar l’edició d’aquest any el  divendres 1 de març amb la conferència “Parlem d’economia feminista”

Teresa Empar Aguado Bloise es Professora del Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, ha Estat distingida amb el Premi de Divulgació Feminista Carmen de Burgos per 1 article sobre Segregació horitzontal en dons estibadors Portuàries.

La segona xerrada celebrada el 29 de març va comptar amb la participació de Remei Castello Belda i Anna Gimeno Berbegal amb la conferència “El relat de la violència masclista i l’ús del llenguatge en els mitjans de comunicació” i amb la que es van donar per concloses les xerrades que han conformat el taller de conferències d’aquest any de “Qüestions de gènere”.


Anna Gimeno i Remei Castelló autores del Manual d’estil per millorar el llenguatge masclista

Tant Remei com Anna són periodistes que treballen per a que el missatge que ens arriba dels mitjans de comunicació tracti de ser el més igualitari i no excloent possible. Per tal motiu són autores del “Manual d’estil per millorar el tracte de la violència masclista i el llenguatge inclusiu en els mitjans de comunicació”, a més d’haver format part del moviment “Les periodistes Parem”.

A més del Casal Cultural Jaume I Pedreguer, l’Ajuntament de Pedreguer i la Comissió d’Igualtat de l’Ajt Pedreguer han col·laborat en l’organització dels actes del “Mes per la igualtat” celebrat aquest mes de març en Pedreguer els col·lectius Femme Força i Xarxa de dones de la Marina Alta i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Pedreguer.


Etiquetes: dones feminisme igualtat Marina Alta Pedreguer

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de