Elvira Cambrils presenta la seva última novel·la “A la platja de Camus” al Casal Cultural Jaume I PedreguerElvira Cambrils, escriptora de Pego (Marina Alta) va presentar el passat 5 d’abril la seva última novel·la “A la platja de Camus” d’Edicions del Bullent en el Casal Cultural Jaume I Pedreguer.

Elvira va estar acompanyada durant la seva presentació per Pilar Garcia Aparicio i el Club de Lectura “Volem llegir” de Pedreguer que van recitar i interpretar fragments de novel·la amb acompanyament musical.


Elvira Cambrils conversa durant la presentació amb Pilar Garcia Aparicio

L’afició, un regal per els seus lectors, li va venir tard a Elvira, però durant la seva carrera com a escriptora ja ha estat guardonada amb diversos premis com Premi Blai Bellver 2006, Premi Felip Ramis 2011, Premi Soler i Estruch 2015 i Accèssit Lliure de Narrativa de Dones 2017. Sempre es un privilegi que Elvira pugui, sempre que tingui un forat a la seva atrafegada agenda, visitar-nos i presentar aquestes històries en les que tant ens agrada perdre’ns, gaudir i emocionar-nos.


L’acte va comptar amb la participació del Club de Lectura “Volem llegir” de Pedreguer.

Etiquetes: casals Elvira Cambrils llibres Pedreguer

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de