Debat electoral a OntinyentL’intens i complex cicle electoral que vivim aquestes setmanes conclourà el pròxim 26 de maig amb les eleccions municipals i europees. Com en les últimes cites electorals d’àmbit municipal, ACPV Vall d’Albaida ha organitzat un debat entre les distintes candidatures a l’Ajuntament d’Ontinyent.

El debat tindrà lloc el pròxim divendres 10 de maig a les 19:30 h al Centre Cultural Caixa Ontinyent, on esperem comptar amb representants de les distintes candidatures locals (PSPV-PSOE, PP, Compromís, Podem-EU, Ciudadanos i La Vall Ens Uneix), les qual ja han rebut la nostra invitació.

Amb l’objectiu que els polítics escolten la veu de la ciutadania, us convidem a que ens envieu les preguntes que us agradaria formular-los. Entre les diverses propostes que rebem seleccionarem aquelles que resulten més representatives o significatives per tal d’abordar, al llarg del debat, distints temes o problemàtiques de caràcter local. Així que si teniu preguntes sobre ocupació, cultura, medi ambient, benestar social, infraestructures, igualtat o qualsevol assumpte que us preocupe, envieu-nos-les a valldalbaida@acpv.cat. El termini de recollida de preguntes acaba el diumenge 5 de maig.

D’altra banda. el debat, que serà obert al públic, també serà emés en streaming per TV Digital Ontinyent, mitjà de comunicació local que a més s’encarregarà d’enregistrar-lo per a la posteritat. Després Vilaweb Ontinyent i aquest mateix bloc acolliran l’audiovisual.

Animeu-vos a enviar-nos les vostres preguntes, construir un Ontinyent millor és cosa de totes i tots.


Etiquetes: ACPV Ontinyent Vall d'Albaida

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació