Nit de les Lletres Catalanes a AlacantDilluns 6 de maig 2019, 20 h
Restaurant Aldebarán (Moll de ponent, 1. Alacant)

Enguany organitzarem la primera edició de la Nit de les Lletres Catalanes a Alacant.
L’acte és obert a qualsevol persona interessada en la literatura catalana actual i consistirà en una trobada amb presentacions literàries dels escriptors que ho desitgen, un sopar popular i una mostra dels llibres presentats, que es podran adquirir amb la signatura dels autors. Tots aquells que heu publicat algun llibre hi podeu participar, si ho voleu, amb la presentació de les vostres obres. Quan confirmeu la participació, indiqueu-nos el títol del llibre que presentareu i l’editorial on s’ha publicat abans de divendres 3 de maig a les 12 del migdia.


Etiquetes: Alacant literatura lletres catalanes premis

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de