Signem un Acord de Col·laboració entre la Fundació Casal Jaume I Safor-ACPV i la Confederació Mundial de PBEl dissabte 4 de maig va tenir lloc a Gandia, a la seu de la nostra Fundació Casal Jaume I-ACPV, un acte molt especial: la signatura d’un Acord de Col·laboració entre la Fundació Casal Jaume I Safor-ACPV i la Confederació Mundial de Penyes Barcelonistes (PB), el qual formalitza una relació de treball conjunt i complicitat iniciada ja fa temps, i converteix l’edifici de la Fundació, al carrer de Dona Teresa, en el punt de trobada de les Penyes barcelonistes de les comarques centrals valencianes, i un espai per a l’activitat i de reunió. L’Acord, doncs, és un pas més en la consolidació de la Fundació, i permet sumar a un públic nou a un projecte que està en ple procés de reviscolament després del període de la dura crisi econòmica.

L’acte (que va cloure amb l’emotiva descoberta de la placa de la Federació de PB de València a la Fundació) va comptar amb els parlaments de:

Josepa Costa, presidenta de la Fundació Casal Jaume I Safor i representant d’ACPV

Salvador Torres, vicepresident de la Confederacio Mundial de Penyes Barcelonistes

Miquel Gomis, vicepresident de la Federació PB València i Marina Alta


Etiquetes: APCP Gandia la Safor

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació