Debat Electoral Pedreguer 2019Aquest dijous 23 de maig a les 22:00h a l’Espai Cultural de Pedreguer el Casal Cultural Jaume I Pedreguer organitza el Debat Electoral Pedreguer 2019, amb la participació de tots els candidats a l’alcaldia de Pedreguer en les properes eleccions del 26 de maig, i moderat per el periodista Lluís Pons (Canfali Marina Alta).

En aquesta edició celebrem 20 anys des del primer debat organitzat pel Casal Cultural Jaume I en Pedreguer. Un acte pioner en el País Valencià i actualment consolidat com la cita més important dels partits de cara a les pròximes eleccions municipals.


Etiquetes: Debat electoral eleccions Pedreguer

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació