L’Octubre CCC acollirà els XXIX Premis de la Crítica dels Escriptors ValenciansDivendres 14 de juny, a València, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana celebra el lliurament dels XXIX Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians i l’homenatge a l’escriptora Àngels Moreno Vercher. L’acte serà presentat per Joaquina Barba i la laudatio de l’escriptora homenatjada la farà Vicent Borràs. Hi haurà un tast del grup musical Carraixet. Aquests guardons distingeixen els millors llibres d’autors valencians publicats en llengua catalana durant l’any anterior, en les modalitats d’assaig, literatura infantil, literatura juvenil, narrativa, poesia i teatre. També es dona un premi a la millor iniciativa de difusió cultural i de la literatura catalana.

L’entrada és gratuïta i es pot reservar plaça per sopar després del lliurament. El preu per a un soci i un acompanyant és de 18 euros per persona. El preu per la resta és de 25 euros per persona. Es pot fer la reserva a [email protected] o al 93 302 78 28.


Etiquetes: AELC literatura Premis Critica

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de