CCOO PV organitza l’Escola Sindical LGTBI amb la col·laboració d’ACPVII Escola Sindical LGTBI ‘Ana Meluska Cano’: la lluita contra la lgtbifòbia al món laboral

CCOO PV organitza la segona edició de l’Escola Sindical LGTBI ‘Ana Meluska Cano’. Un espai de formació i debat, dirigit a la representació legal dels treballadors i de les treballadores, amb l’objectiu de conéixer els drets, el marc jurídic i les possibilitats de negociació col·lectiva que afecten les persones LGTBI. En l’Escola es tractarà com s’ha d’intervenir davant d’una situació de discriminació als centres de treball, com prevenir-la i com cal actuar-hi. A més, està previst un taller sobre com lluitar contra la lgtbifòbia al món del treball.

L’Escola se celebra pel matí a la seu de CCOO PV (Plaça de Nàpols i Sicília, València) i per la vesprada, en sessió oberta a tot el públic, a l’Octubre CCC. 

En aquesta segona seu està prevista la presentació i projecció del documental ‘Margarida Borràs’ de la sèrie ‘Valentes’, d’À Punt, sobre dones valencianes il·lustres i oblidades. A continuació tindrà lloc la intervenció del secretari general de CCOO PV, Arturo León, qui tractarà el compromís del sindicat amb la igualtat i la lluita de tot tipus de discriminació. 

L’Escola continuarà amb una taula rodona amb la participació de representants de diferents partits polítics. La cloenda correrà a càrrec del cor del col·lectiu LAMBDA. 

Consulteu ací tota la programació.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació