L’Octubre CCC acull l’exposició sobre Marcelino Camacho a ValènciaEl passat dimecres 12 de juny es va inaugurar l’exposició ‘El segle de Marcelino Camacho. El segle del treball i els drets’ a València, on va intervindre el secretari d’ACPV, Toni Gisbert i el secretari general de CCOO PV, Arturo León. També van intervindre el comissariat de l’exposició de la Fundación 1º de Mayo i de l’adaptació al País Valencià. Posteriorment es va projectar el vídeo Historia de un compromiso

La mostra pretén reconéixer la figura de qui fóra fundador i primer secretari general de CCOO i la lluita per les llibertats democràtiques. Un exercici de memòria històrica, que recorre tot el segle XX, i apel·la al món del treball i al paper del moviment obrer en la consecució dels drets de ciutadania. L’exposició, que recorrerà diferents localitats del País Valencià, es podrà visitar fins al 20 de juliol. 


Etiquetes: ACPV CCOO Marcelino Camacho

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació