ACPV expressa el seu condol per la mort de Carme MiquelAvui ha faltat Carme Miquel, mestra, escriptora, sòcia d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV),  membre del Sindicat de Treballadors de l’Ensenyament (STE-PV), presidenta d’Escola Valenciana, acadèmica membre de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), amiga i bona persona.

Volem expressar el nostre condol a familiars i amistats, i també el nostre agraïment al seu treball per la llengua, l’escola i el país. Carme Miquel va ser una de les persones necessàries que durant els complicats anys de la transició va contribuir, des dels múltiples àmbits dels quals formà part, a fer avançar la nostra llengua en un context molt complicat, gràcies a la seua visió generosa i la seua capacitat de generar consensos, complicitats i aliances. És precisament aquest esperit positiu, propositiu, i d’articulació de complicitats que ACPV vol reivindicar com un llegat ben present i necessari per a continuar fent avançar els drets lingüístics i l’autogovern.

ACPV assistirà demà a la seua cerimònia de comiat a les 19h al Tanatori Municipal de València, i convida a tots els nostres socis a expressar-hi el darrer reconeixement a la tasca de Carme Miquel.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació