Correllengua 2019El Correllengua és una campanya organitzada per Acció Cultural del País Valencià (ACPV) a tot el País Valencià. Des de finals de setembre fins al mes de novembre, tenen lloc a pobles i ciutats tallers infantils, cercaviles, actuacions musicals, sopars populars, conferències… per commemorar l’entrada de Jaume I a la ciutat de València i el naixement del poble valencià. Són actes lúdics i participatius, amb formats diversos, adaptats a cada poble, i que busquen celebrar la llengua i fer-ho de manera oberta i participativa.

Enguany en commemoració de l’Any de Sant Vicent Ferrer, Acció Cultural del País Valencià (ACPV), en compliment del seu objectiu de promoció de la nostra cultura, ha dissenyat unitats didàctiques per a tots els nivells de Primària, Secundària i Batxiller sobre Sant Vicent Ferrer.

Les unitats didàctiques, elaborades per la Secció d’Ensenyament d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV), estan disponibles en format electrònic, i van acompanyades d’un Auca. Amb aquesta iniciativa, oferíem al professorat material que facilite el treball en l’aula de divulgació de la nostra cultura, i que pot fer-se servir més enllà dels anys oficials de commemoració.

El Correllengua, en tercer lloc, també és reivindicació. Celebrem amb alegria els avanços assolits els darrers tres anys en l’àmbit de la llengua i la cultura, i alhora apuntem les fites que hem d’assolir: l’aprovació de la llei de la funció pública que contempla el pacte social i sindical per la competència lingüística, la fi de la censura de TV3 i Catalunya Ràdio, un suport més decidit a la cultura, començar a avançar cap a la igualtat lingüística en la justícia, el comerç o el banca… a més d’estendre la reivindicació d’un finançament just per al País Valencià a més i més sectors socials del poble valencià, perquè sense un finançament just no serà possible avançar en drets lingüístics i socials.


Manifest del Correllengua 2019

Manifest infantil del Correllengua 2019


Descàrrega del material complet – ZIPEtiquetes: correllengua Correllengua 2019 Sant Vicent Ferrer

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de