Sant Vicent Ferrer: un “influencer” de la seua èpocaSant Vicent Ferrer: un influencer de la seua època” és el títol de la conferència amb què Verònica Roselló, professora de llengua i literatura del Centre Carles Salvador i doctora en Comunicació Social, ens explicà la importància cabdal que tingué el dominic valencià a l’Europa de la baixa edat mitjana en l’àmbit social, cultural i polític.

Durant l’acte, es repassà la seua vida i obra, des de la seua faceta més religiosa i miraculosa fins al seu compromís amb la nostra llengua i els seus reconeguts sermons en valencià arreu del continent. Per descomptat, també es parlà sobre la seua influència determinant en fets històrics transcendentals. En definitiva, un recorregut per la vida i llegat d’aquest personatge valencià de talla internacional que, en el 600 aniversari de la seua mort, bé podríem definir en termes actuals com un autèntic influencer del seu temps.

La conferència, que formava part dels actes de les Festes del Llombo d’Ontinyent, s’ha programat ara al municipi de Sueca, al Centre Bernat i Baldoví, el pròxim dimarts 22 d’octubre.


Etiquetes: correllengua Correllengua 2019 Ontinyent Sant Vicent Ferrer

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de