La Plaça del Llibre presenta la seua primera edició a Castelló de la PlanaAquest festival literari, que se celebra per primera vegada a la capital de la Plana Alta, compta amb més de 40 activitats programades, que es duran a terme entre el 24 i el 27 d’octubre a la plaça Santa Clara.

Al llarg dels darrers anys, la Plaça del Llibre s’ha establit a València i Alacant com un dels esdeveniments principals de la literatura escrita en valencià. Sens dubte, s’ha convertit en un punt de trobada imprescindible per als amants de la lectura, que ara tindran l’oportunitat d’assistir també a l’esdeveniment a Castelló de la Plana. Les autores i els autors seran els grans protagonistes de la primera edició d’aquesta festa literària, amb més de 30 creadors convidats.

Durant les quatre jornades de la Plaça del Llibre, els visitants descobriran nous títols per a omplir les seues les prestatgeries i, a més a més, gaudiran amb més de 40 activitats programades: taules redones, presentacions, trobades amb autors, espectacles infantils… La voluntat d’aquesta llibreria a peu de carrer és vertebrar el territori valencià mitjançant la producció editorial i literària.

L’encontre s’ha presentat aquest dimarts, 22 d’octubre al Menador de Castelló, i ha comptat amb la presència de Jesús Figuerola, president de la Fundació FULL; Marta Cubedo, delegada d’Acció Cultural del País Valencià a Castelló; Octavi Monsonís, com a representant de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana; Carmen Lázaro, vicerectora de Cultura de la Universitat Jaume I; Verònica Ruiz, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló; Pere Duch, representant del Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques; Natxo Badenes, president d’Escola Valenciana, i Aina Garcia-Carbó, presidenta d’El Pont Cooperativa de Lletres.

Acció Cultural del País Valencià (ACPV), com a entitat promotora de l’esdeveniment des dels seus inicis en l’any 2013, celebra l’estrena del gran encontre de la literatura escrita en valencià a la capital de la Plana Alta.


Etiquetes: ACPV AELC Castelló FULL Plaça del Llibre

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de