L’Octubre CCC acull el lliurament dels premis Plaça del LlibreLa Societat Coral El Micalet, l’escriptor Jaume Pérez-Montaner i l’editora, escriptora i articulista Rosa Serrano han estat guardonats amb els Premis Plaça del Llibre 2019. L’acte de celebració va tindre lloc a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània el passat dimecres 30 d’octubre.

Els Premis Plaça del Llibre 2019, en aquesta ocasió, destaquen la trajectòria literària d’un autor o autora en la nostra llengua, la tasca de difusió de la cultura valenciana i el reconeixement a la millor trajectòria editorial. A la gala de lliurament també hi participaren Raquel Tamarit, Secretària Autonòmica de Cultura, i Glòria Tello i Maite Ibáñez, regidores de l’Ajuntament de València.

A banda de la celebració dels premis, l’Octubre CCC ha estat seu d’altres actes emmarcats en la setena edició de la Plaça del Llibre de València, com ara diverses activitats adreçades a escolars o el Literary Market, organitzat per l’Associació d’Editors del País Valencià.

La Plaça del Llibre homenatja a la mestra i escriptora valenciana Carme Miquel

L’homenatge a l’escriptora, docent, acadèmica i activista pel valencià, que ens va deixar el passat mes de juny, tindrà lloc el 31 d’octubre a les 18h a la plaça de l’Ajuntament, i estarà conduït pel coordinador del Voluntariat pel Valencià (Escola Valenciana) Vicent Font.

Entre d’altres, assistiran tot un seguit de persones ben properes a Carme, com ara la mestra Cristina Lucendo, companya a l’escola 9 d’Octubre d’Alcàsser; Mercè Viana, autora del llibre de relats 10 de dones; i Ferran Zurriaga, una de les persones més significatives del moviment Ferient al País Valencià. A més a més, es realitzarà una lectura del punt de llibre, escrit per Dolors Ibàñez en record a Carme Miquel.


Etiquetes: ACPV Plaça del Llibre

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació