Una passejada cultural mostra els elements mitològics amagats als carrers d’AlacantL’activitat Aprenent mitologia clàssica en un passeig per Alacant va tindre lloc el passat dissabte 9 de novembre, de la mà del professor i investigador de la Universitat d’Alacant, Antoni Biosca.

La passejada cultural va comptar amb una afluència d’assistents molt notable. Alacant, com tota ciutat històrica, compta amb elements mitològics que formen part de l’ornamentació dels seus carrers. La ruta urbana, de quasi tres hores de duració, se centrà a conéixer i contextualitzar part d’aquests elements, i comprendre la seua càrrega simbòlica.


Etiquetes: ACPV Alacant Antoni Biosca mitologia

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de