Alacant celebra el 36é aniversari de la Llei d’Ús i Ensenyament del ValenciàEl passat dissabte 23 de novembre es va celebrar el 36é aniversari de l’aprovació de la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià als jardins de la Diputació d’Alacant.

La plataforma Alacant pel valencià, de la qual formen part una vintena d’organitzacions socials, culturals i polítiques alacantines, entre elles ACPV, fou l’encarregada de celebrar l’acte.  La jornada comptà amb l’actuació de la Colla de dolçaines i tabals el Cocó, el grup de Danses de Salpassa, la Muixeranga d’Alacant i els Nanos d’En Romeu. Marinela Garcia representà la Junta Directiva d’ACPV.

 


Etiquetes: ACPV Alacant

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de