Les activitats commemoratives per l’Any Sant Vicent Ferrer arriben a BetxíEls actes, organitzats per ACPV, s’emmarquen dins del cicle anual d’activitats commemoratives del dominic valencià, una figura cabdal a l’Europa de la baixa Edat Mitjana en l’àmbit social, cultural i polític.

Betxí (Plana Baixa) rep l’exposició “Sant Vicent Ferrer, un valencià universal”, que romandrà a la localitat fins al pròxim 4 de desembre. A més a més, els professors de llengua i literatura, Vicent Escuin i Marta Reig, oferiren la conferència “Sant Vicent Ferrer, un influencer de la seua època”. Sens dubte, el dominic valencià més universal esdevé una personalitat que cal reivindicar per la seua influència a la Corona d’Aragó i a les disputes pontifícies.


Etiquetes: ACPV Castelló Any Sant Vicent Ferrer

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació