El Centre Ovidi Montllor d’Alcoi acull la presentació del Calendari CòsmicLa presentació del Calendari Còsmic, a càrrec del seu autor Pablo Miztli, tindrà lloc el pròxim dimecres 11 de desembre al Centre Ovidi Montllor d’Alcoi, a partir de les 19.30h.

El Calendari Còsmic és la representació gràfica que ens ajuda a comprendre la naturalesa del temps planetari. Descriu el mapa de l’espai, pel qual circulen els astres, i descriu el moviment biodinàmic de la Lluna, la Terra i el Sol. Aquest calendari és el que regeix el conjunt de cicles bioplanetaris, i és el que rescata l’estructura primigènia i originària del conjunt de calendaris de la humanitat.

El Calendari Còsmic descriu la geometria del temps. No és un nou calendari, ni molt menys, sinó el ressorgir de “El Calendari”, el calendari natural d’aquest planeta, el que sempre va ser i el que sempre serà.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de