La Vall d’Uixó rep la celebració pel Dia Nacional de RomaniaAcció Cultural del País Valencià i l’Associació Cívica Romanesa de La Vall d’Uixó, amb el suport i la col·laboració de l’ajuntament, van celebrar el passat 3 de desembre el Dia Nacional de Romania.

L’acte comptà amb una xarrada a càrrec de l’historiador Antoni Royo, en la qual va explicar els fets d’Alba Iulia. Sens dubte, una conferència amena i participativa que va donar l’oportunitat de compartir el valor d’ambdues cultures i interactuar amb el públic romanés i valencià.

Els membres de l’Associació Cívica Romanesa, Marius Pop i Loredana Bucur, llegiren poemes de poetesses valencianes i romaneses escrits en ambdues llengües. Finalment, l’alcaldessa Tania Baños tancà l’acte emfatitzant la importància de la bona acollida dels nouvinguts i la riquesa cultural que implica la seua integració.

 


Etiquetes: ACPV Castelló Dia Nacional de Romania

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació