L’homenatge a Lluís Alpera a Alacant esdevé tot un èxit



Anit la ciutat d’Alacant li va retre un just homenatge a Lluís Alpera, activista cívic, acadèmic i escriptor. A l’acte, que fou molt emotiu, ens acompanyaren molts amics i amigues, escriptores i escriptors alacantins i personalitats del món de la cultura, que el recordaren amb molta estima i llegiren alguns del seus poemes.

Laia Alpera, la seua neta , va interpretar una peça musical a l’oboé. Gràcies a totes i tots Gràcia Jimenez, Joaquim Espinós, MªÀngels Francés, Lliris Picó, David Alpera, Emili Rodriguez Bernabeu, Enric Balaguer, Joan Borja, Biel Sansano


Etiquetes: ACPV Alacant Alacant Lluís Alpera

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de