La Nit de les Lletres Catalanes repassa les últimes novetats literàries a ValènciaL’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana organitza la XII edició de la Nit de les Lletres Catalanes a València, que se celebra el pròxim dimarts 11 de febrer a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània.

Es tracta d’un recital amb autors referents d’arreu dels Països Catalans amb música d’Alidé Sans, un sopar literari i un micro obert de lectures de novetats literàries del darrer any. Per poder assistir al sopar i per participar en el micro obert, cal escriure a aelc@escriptors.cat abans del 10 de febrer (preu del menú per persona: 16 € soci i acompanyant, 21 € per a la resta).

L’obertura serà a càrrec de Gemma Pasqual i Oriol Ponsatí-Murlà. Tot seguit, s’iniciarà un recital d’autors referents dels Països Catalans amb Carles Duarte, Josefa Contijoch, Pau Faner, Gaspar Jaén, Bernat Joan Marí, Manuel Molins, Teresa Pascual, Rosa Planas i Vicenç Llorca.  El micro obert comptarà amb socis de l’AELC que tinguen novetats del 2019. L’acte estarà presentat per Rosana Pastor.


Etiquetes: Nit de les Lletres Catalanes Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació