ACPV reconeix la trajectòria d’Antoni Royo amb un emotiu homenatgeACPV homenatja Antoni Royo Pérez per la seua trajectòria i compromís amb l’entitat. Alguns representats adreçaren emotives paraules per lloar el treball incansable per la cultura i la llengua.

Joan F. Mira va dirigir unes paraules a l’auditori, ple de gom a gom, per agrair a Toni el seu esforç i treball constant per l’entitat i pel país. Va emfatitzar, a més, la importància del treball visible, però també d’aquell invisible i persistent de qui ha estat el delegat d’ACPV fins a la seua jubilació.

L’homenatjat va cloure l’acte agraint l’assistència de persones i entitats que des d’Alacant, Alcoi, Reus, Barcelona i localitats de la província assistiren expressament. Va lamentar jubilar-se sense haver rebut la reciprocitat de TV3, la Llei d’Igualtat Lingüística i el reconeixement oficial de la unitat de la llengua. Tanmateix, amb el seu optimisme vital, encoratjà a seguir lluitant per tantes coses com ens queden pendents al nostre país.

Fotografies de DANIEL BETORET. Accedeix a l’àlbum complet a través del següent enllaç.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació