El casal de Pedreguer clou el mes de gener amb dues presentacions literàriesEl casal Jaume I de Pedreguer clou el mes de gener amb dues presentacions literàries: Un bes fet a mida (Editorial Fonoll), de Maria Rosa Sabater, i Circulació en la boira (Edicions 96), una traducció al català de l’obra de Rakul Jónhedinstóttir realitzada per Josep Vicent.

La presentació de l’obra de Maria Rosa Sabater i Soliva va tindre lloc el passat 24 de gener. A més de l’escriptora, Joan Femenia i Quique Vercher participaren d’aquest sentit recital poètic musical.  Un bes fet a mida és un llibre de poemes autobiogràfic, un homenatge a aquells que marxaren massa prompte alterant, així, la vida de la poeta. Mitjançant els versos, l’autora conjura el dolor i la solitud per a la comprensió del món. L’obra ha estat guardonada amb el 22é Premi de Poesia Alella a Maria Oleart.

Per la seua banda, el divendres 31 de gener es va presentar Circulació en la boira, una traducció al català de l’obra original de Rakul Jónhedinstóttir. La presentació va comptar amb la participació del traductor, Josep Vicent Cabrera, i Maria Josep Escrivà, referent poètic valencià i presidenta de la col·lecció Razef d’Edicions 96.

Circulació en la boira és un cant de relats a les Illes Feroe, nacionalitat de l’escriptora. La presentació es va iniciar amb una introducció als costums de les Illes Feroe, de la mà de Josep Vicent Cabrera, que va visitar fa uns anys, explicant les meravelles i curiositats en un viatge on es va enamorar d’aquell llunyà país.

El llibre recull els paisatges i tradicions feroeses en cadascun dels versos que el compon.


Etiquetes: Casal Jaume I Pedreguer Marina Alta Pedreguer

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de