La Càtedra de Drets Lingüístics de la UV i ELEN organitzen una activitat al voltant de les llengües minoritàriesL’activitat “Llengües minoritàries: drets i pràctiques lingüístiques” forma part de l’oferta de cursos internacionals que ofereix el consorci d’Universitats Europees FORTHEM, i està oferida per la Càtedra de Drets Lingüístics de la Universitat de València i l’European Language Equality Networt (ELEN). D’entre el professorat que l’imparteix, cal destacar la participació del doctor i professor de psicologia, i membre de la Junta Directiva d’ACPV, Ferran Suay.

Es tracta d’una proposta de capacitació sobre els drets associats als idiomes minoritaris i les pràctiques dels seus usuaris. Amb les activitats previstes es busca la construcció de coneixements per part del mateix estudiant a partir dels materials aportats mitjançant dinàmiques participatives. El programa d’activitats socials i culturals estarà vinculat al programa de la Universitat d’Estiu de Gandia.

El termini de presentacions de sol·licituds per a participar dels cursos internacionals de FORTHEM finalitza el pròxim 15 de febrer. L’alumnat interessat a realitzar les estades haurà de sol·licitar-ho a través de la web del consorci. Aquells seleccionats comptaran amb una beca econòmica per a participar d’una àmplia oferta de cursos.
Etiquetes: ELEN

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de