València acull la celebració de la dotzena Nit de les Lletres Catalanes



Dimarts 11 de febrer es va celebrar la dotzena edició de la Nit de les Lletres Catalanes a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València, a la qual hi van assistir una cinquantena de persones.

S’hi va organitzar un recital d’autors referents dels Països Catalans amb Carles Duarte, Josefa Contijoch, Pau Faner, Gaspar Jaén, Bernat Joan Marí, Manuel Molins, Rosa Planas i Vicenç Llorca, les lletres dels quals van ser acompanyades per la veu i la música d’Alidé Sans. L’acte va ser presentat per Rosana Pastor i va comptar amb les intervencions de Gemma Pasqual, vicepresidenta de l’AELC al País Valencià, i Oriol Ponsatí-Murlà, director de la Institució de les Lletres Catalanes. Després del recital els assistents van compartir un sopar literari i també un micro obert de socis de l’AELC amb novetats literàries publicades durant el 2019.

L’Associació organitza la Nit de les Lletres Catalanes juntament amb Acció Cultural del País Valencià, la llibreria Fan Set i l’Octubre Centre de Cultura Contemporània i amb el patrocini de la Institució de les Lletres Catalanes.

Galeria imatges


Etiquetes: Nit de les Lletres Catalanes

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de